Workshop muziek met Ableton Live

Op een moderne manier muziek leren maken? Dat kan tijdens een workshop muziek in Arnhem. In zo’n muziekworkshop ga ik met jouw groep aan de slag. Door creatief bezig te zijn ontdekken deelnemers hun eigen vaardigheden, mogelijkheden en kwaliteiten. Bovendien leer je ook nog eens van elkaar. Zo is de workshop veel meer dan muziek alleen!

Kennis van muziek, jezelf en elkaar

Een muzikale workshop betekent bij mij een Ableton Live-workshop. Ableton is een programma waarmee je elektronische muziek kunt maken. Mocht er interesse zijn in een bepaald instrument, dan kan ik daar desgewenst dieper op ingaan. Maar een workshop muziek is niet zomaar klanken produceren. Het gaat bijvoorbeeld ook om je eigen geluid, jezelf ontdekken. Je leert o.a. het volgende in de workshop:

  • Kennis van muziek en muzieksoftware
  • Creatief bezig te zijn
  • Samenwerken en elkaar helpen
  • Eigen kwaliteiten en talenten
  • Allerlei nieuwe mogelijkheden!

Kortom: alles van muziek-, computer- en taalvaardigheden tot diepere kennis over jezelf komt aan bod. Maar het belangrijkste is en blijft natuurlijk gewoon lol maken met muziek. Plezier hebben staat centraal tijdens deze creatieve workshop.

Muziekworkshop speciaal voor de jeugd

Juist door de vele voordelen is mijn workshop muziek heel geschikt voor allerlei instanties. Denk aan scholen, speciaal onderwijs, jeugd- en wijkcentra en meer. Ik heb veel ervaring in de jeugdzorg en heb hierin vaak muziekactiviteiten georganiseerd. Ook nu kan ik heel goed inspelen op de behoeften en vraagstukken die in deze doelgroep spelen. Een workshop gaat dus eigenlijk altijd op maat, afhankelijk van wat er in jouw specifieke groep nodig is. De voorkeur gaat uit naar een serie workshops in plaats van een eenmalige middag, zodat we echt samen naar een doel kunnen werken. Eén sessie duurt doorgaans 1 à 1,5 uur.

Bespreek de mogelijkheden door contact met mij op te nemen. Je bereikt me via tel. 085-8885310 of via het online formulier. Ik sta je met alle plezier te woord en hoop snel bij je langs te mogen komen voor een workshop muziek. Dit doe ik overigens in de gehele regio rondom Arnhem (Nijmegen, Apeldoorn, Amersfoort etc.).

Inspirerende muziek workshop?

Muzikant Arnhem | Vincent MacDonald: zanger, gitarist en producer

Contactformulier

Informatie-aanvraag vanaf uw website