Singer-songwriter Vincent MacDonald

Benieuwd naar wat ik allemaal in mijn mars heb? Ik vertel je graag meer over mijn werk als singer-songwriter in Arnhem. Ik schrijf mijn eigen muziek en help ook andere muzikanten hun lyrics en geluid te perfectioneren. Daarbij haal ik inspiratie uit grote namen waaronder Bob Marley, Jimi Hendrix, Ben Harper en Shuggie Otis en maak ik gebruik van moderne middelen zoals Ableton.

Creatief voor mezelf en voor jou

Schrijven en melodieën bedenken is een cruciaal onderdeel van singer-songwriter zijn. Iets waar ik veel plezier uit haal. Ik ga helemaal op in het proces en laat mijn creativiteit de vrije loop. Veel van mijn tracks gaan over onderwerpen zoals liefde, geluk, verlies, hoop, verdeeldheid... Het leven in al zijn facetten. Onderwerpen waar ik zelf mee te maken heb gehad en waar jij je vast ook wel in kunt herkennen. Vervolgens voorzie ik de woorden van een melodie en een beat om het gevoel compleet te maken. Dit proces kan op verschillende manieren tot stand komen. Soms heb je eerst muziek en volgt daarna de tekst, en soms komt er een heel idee in mijn hoofd wat ik vervolgens uitwerk. Zo ontstaan de tracks zoals die je via mijn YouTube-kanaal kunt beluisteren.
Bekijk mijn YouTube kanaal

Zoals je ongetwijfeld wel weet, schrijft een singer-songwriter vaak niet alleen maar liedjes voor zichzelf. Vandaar dat je ook een beroep op mij kunt doen wanneer je zelf hulp nodig hebt bij het schrijven van je eigen teksten. Misschien heb je een dijk van een stem, maar weet je niet goed welke woorden je op papier moet zetten. Of wellicht heb je gewoon nog wat hulp nodig met de puntjes op de i zetten. Bij mij kan het allemaal!

Extra instrumenten en productie

Omdat ik naast songwriter tevens singer, gitarist en producer ben, is het schrijven bovendien niet het enige waarbij ik je kan helpen. Wil je wat extra gitaar aan jouw track toevoegen? Of zoek je nog een plek om je muziek op te nemen? Stuk voor stuk zaken waar ik je graag in ondersteun. Door onze creatieve krachten te bundelen zetten we vast en zeker een muzikaal meesterwerk neer.

Songwriter gezocht? Vul het contactformulier in of bel naar 085-8885310 om mij te spreken. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden en sta voor je klaar in de gehele regio rondom Arnhem (tot aan Amersfoort, Nijmegen en Apeldoorn aan toe).

Inspirerende muziek workshop?

Muzikant Arnhem | Vincent MacDonald: zanger, gitarist en producer

Contactformulier

Informatie-aanvraag vanaf uw website