Ervaren producer van allerlei muziek

Ben je op zoek naar een producer in Arnhem die jou kan helpen met jouw muziek? Of ben je gewoon benieuwd naar mijn werk als muziekproducent? Ontdek mijn portfolio en wat ik voor jou kan betekenen! Met mijn professionele apparatuur, muzikale insteek en deskundige adviezen zet ik elke keer weer een prachtige track neer. Voor mezelf of voor jou!

Gezegend dat ik toevallig mee heb gedaan met een remix-wedstrijd op Skiomusic. Kans gekregen om te werken met de geweldige vocale en bass-tracks van Joss Stone. Het nummer dat ik heb geremixt was “Underworld”; een reggaenummer. De originele gitaarsporen heb ik vervangen door delay-effecten met een analoge galm, die doen denken aan de vroege werken van U2’s The Edge (zoals op het album Unforgettable Fire), zodat je het gevoel krijgt dat je zweeft zodra je de ogen sluit en je ontspant. Heb ook een nieuw gitaarstuk gecreëerd om meer nadruk op de teksten te leggen tijdens het brugsegment van het nummer.

Muziek opnemen

Hier in Arnhem beschik ik over een eigen studio met alle benodigdheden om fantastische muziek te produceren. Opnemen, editen, mixen… Het kan allemaal! Sinds ik tijdens mijn studie ben begonnen met zingen en gitaar spelen, ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen op het gebied van muziek. Daarom ben ik tegenwoordig ook producent van verschillende soorten muziek, waaronder mijn eigen werk. Hierbij ligt de focus op soul, folk, blues, reggae en zelfs fusion. Zo creëer ik een geheel eigen geluid. Luister via YouTube!

Zo’n mooie studio, die wil ik niet alleen voor mezelf houden. Muziek opnemen doe ik daarom net zo graag voor jou. Kom eens op afspraak langs en ontdek hoe mooi jouw geluid kan klinken in mijn studio!

Advies en ondersteuning

Hulp met jouw tracks gaat bij mij niet alleen om muziek opnemen. Omdat ik zelf al jaren singer-songwriter en producer ben, beschik ik onderhand over veel ervaring en een flinke dosis creatief inzicht. Ik voorzie jouw project van een nieuwe, frisse blik en kan daarbij advies geven en eigen ideeën aandragen. Soms is een second opinion precies wat je nodig hebt! Maar ik ga als muziekproducent nog verder dan dat. Ik kan jou zelfs helpen richting te vinden in jouw muziek. Of schakel mij in om jouw tracks op te nemen of extra elementen zoals gitaar toe te voegen. Wat jij ook wilt: ik sta voor je klaar.

Producer gezocht? Neem contact op met Vincent MacDonald om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken. Je bereikt mij telefonisch via 085-8885310, maar kunt natuurlijk ook een berichtje sturen. Ik help je zo snel mogelijk verder!

Inspirerende muziek workshop?

Muzikant Arnhem | Vincent MacDonald: zanger, gitarist en producer

Contactformulier

Informatie-aanvraag vanaf uw website