Jongerencoach met muzikale insteek

Zit je met bepaalde problemen of vragen? Loop je vast en zie je geen andere mogelijkheden meer? Ik, Vincent MacDonald, help jou op een positieve, muzikale manier anders denken. Zo ben ik jongerencoach in Arnhem, maar ook teamcoach en gewoon coach in 't algemeen! Ontdek wat er allemaal mogelijk is en hoe jij jouw situatie ook kunt aanpakken. Positiviteit en muziek zijn de sleutelwoorden!

Coaching en muziek

Muziek en coaching hebben best wat met elkaar gemeen. In de muziek draait het immers ook vaak om problemen oplossen en ergens mee leren omgaan. Hoe produceer je het beste geluid? Wat nu als je een bepaalde zin of een bepaalde melodie nét een beetje verandert? Zo kun je al meteen hele andere resultaten krijgen. Muziek legt tevens een link met het belang van samenwerken. Kijk maar eens naar een band. Alle individuele leden zijn getalenteerd, maar samen staan ze nog sterker. Met een positieve instelling én met elkaar bereik je meer!

Vandaar dat ik mijn liefde voor muziek en mijn ervaring als jongerencoach combineer. Zo ben ik als het ware jeugdcoach en muziekcoach in één. Ik ben zelf singer-songwriter, gitarist en producer en help jou ook graag het plezier dat muziek heet te ontdekken. Zo leer jij creatief én positief bezig zijn.

Positief leren denken

Het belang van positief denken valt niet te onderschatten. Dat heb ik gedurende mijn jaren in de jeugdzorg en tijdens verschillende trainingen zeker gemerkt. Daarom vertrouw ik bij mijn coaching op de benadering van Louis Cauffman, expert in positieve psychologie en auteur van boeken zoals ‘Simpel’ en ‘Oplossingsgerichte coaching’. Maar natuurlijk ga ik evengoed af op mijn eigen ervaring met jongeren en hun ouders. Zo help ik jou kijken naar de dingen die wél goed gaan in plaats van de focussen op het negatieve. Een situatie anders bekijken opent de weg naar nieuwe mogelijkheden!

Een coach nodig? Samen met jou ga ik graag met een muzikale en positieve insteek aan de slag om jou een stapje verder te helpen! Maak een afspraak of bespreek de mogelijkheden door te bellen naar 085-8885310 of door een bericht te sturen via het online contactformulier. Ik sta in de regio Arnhem voor jou klaar als o.a. jongerencoach en teamcoach.

In samenwerking met Soulsystem Uitkomstburo en Soulsystem Interventie Thuis.

Inspirerende muziek workshop?

Muzikant Arnhem | Vincent MacDonald: zanger, gitarist en producer

Contactformulier

Informatie-aanvraag vanaf uw website