Een huiskamerconcert vol soul en passie

Een soulvolle sfeer in jouw huiskamer? Een huiskamerconcert in Arnhem of elders in Nederland van muzikant Vincent MacDonald maakt het mogelijk. Ik ben Vincent en ik breng graag de soul en passie van mijn muziek bij jou thuis. Zo geniet jij van een avond vol luisterplezier en interactie. Ideaal voor alles van een verjaardagsfeest tot een romantisch diner.

Waarom een huisconcert?

De juiste sfeer creëren is bij elke gelegenheid belangrijk. Muziek is aardig sfeerbepalend, maar om nu iedere keer weer een cd’tje op te zetten is niet bepaald origineel. Zo wordt elk feestje hetzelfde: iets wat op de achtergrond dreunt terwijl de aanwezige gasten een babbeltje met elkaar maken. Wil je eens iets anders dan dit? Een huiskamerconcert is de ideale manier om wat leven in de brouwerij te brengen en echt een unieke belevenis neer te zetten.

 

Een concert in de huiskamer zorgt namelijk voor intimiteit en interactie. Je hebt direct, persoonlijk contact met de artiest. Zo is het een echte samenwerking waar jouw input net zo belangrijk is als de muziek. Ongetwijfeld blijft iedereen met een voldaan gevoel achter.

De soul van Vincent MacDonald

Voor een huiskamerconcert artiesten vinden is nog niet eens zo moeilijk, maar een keuze maken wel. Maar er zijn maar weinig artiesten waarbij je van zo veel soul geniet als bij mij. Al sinds mijn studietijd ben ik singer-songwriter en gitarist. Mijn muziek heeft een eigen karakteristiek geluid, met invloeden uit de soul, blues, folk en reggae. Grote inspiratiebronnen zijn voor mij onder meer Otis Redding, Jimi Hendrix en Ben Harper. Bij een huiskamerconcert, wat bij mij zo’n 1-1,5 uur duurt, speel ik zowel eigen werk als covers. Heb je een verzoekje? Laat het gerust weten! Ik zet graag een uniek geluid in eigen stijl neer wat jou nog lang bij zal blijven.

Vraag gerust meer informatie op of plan direct een afspraak met mij in door contact op te nemen. Je bereikt mij via tel. 085-8885310 of via het online formulier. Vanuit Arnhem kom ik graag waar dan ook in Nederland/de Benelux bij je langs om een soulvol huiskamerconcert te geven!

Inspirerende muziek workshop?

Muzikant Arnhem | Vincent MacDonald: zanger, gitarist en producer

Contactformulier

Informatie-aanvraag vanaf uw website